2 & 3 praktikdagen

Dag 2 - Provade vi våra nya skor som vi fick köpa och det slutade med skoskav på båda fötterna för oss båda, vi försökte såklart fortsätta gå i dom utan att klaga men en från personalen såg att vi hade riktigt ont, så hon sa till oss att byta till våra träningsskor för enligt henne var det bättre att byta till skor som är bättre för fötterna så man kan jobba "bra" i, istället för "fina" skor så vi lyssnade på henne och gick och böt.Det kändes som att man gick på moln det var så skönt. Sedan kom våran "mentor" och sa att det var vanligt när man köper nya skor och att vi skulle prova imorgon med skoskavsplåster. Sen åkte vi hem och pluggade lite innan vi gick och la oss.  
 
Dag 3 - Idag när vi vaknade hade vi änu ondare på såren än vad vi hade igår så hur vi ska klara av denna dag var ju ett musterium. Vi provade att gå runt i omklädningsrumet men det blev inte alls bättre för det var redan sår så det var försent för skavsårsplåster. Vi tog på oss träningsskorna och gick upp till frukosten och frågade Diana om vi kunde jobba i dom för att vi inte kunde ta på oss dom andra och det tyckte hon var helt okej. Men så blev det lite problem för vi fick inte jobba i våra egna skor enligt våran mentor som kom och skulle kolla hur det gick för oss. Hon tvingade oss att byta till dom finare skorna så det gjorde vi men sen när vi kom till frukosten mötte vi Diana som blev irreterad på att vi var tvungna att ha dom så hon gick till Maria våran mentor och berätta hur det var. Så en en gång blev vi tillsagda att gå och byta skor men nu med glädje åkte vi ner. I omklädningsrummet mötte vi Maria som fixat ett par andra arbetskor som duger att arbeta i. Dock är det lite klack på dom skorna så det gör ont att gå i, men hellre dom än dom skorna vi köpte,haha. För övrigt går vårat arbete bra, vi är på frukostbuffén och får plocka disk,fråga efter om dom vill ha kaffe eller te när dom kommer till sitt bord, duka, torka bord och putsa massor av bestik och glas STÅENDES i typ ca 2h, ni förstår nog inte hur smärtsamt det är när man inte varit med om det själv ;). det gör vi till morgondagens buffé,(missanplass) sedan när vi var klara vid halv tre fick vi gå hem för det inte fanns något mer att göra, så på vägen hem tog vi en glass. Imorgon är vi äntligen lediga i två dagar sen blir det 6dagarsjobb irad, då får vi se hur vi klarar av det, för idag är vi slitna. Idag har det även regnat så vi stannade hemma istället för att gå till stranden. Så vi hoppas på sol imorgon så vi kan få en heldag :)
 
 
 
 
Praktik Barcelona 2015 | |
#1 - - Kicki:

Inte lätt med överklass hotell 😳 hoppas fötterna hinner läka på er lediga tid🙏ni får köra med Foppa tofflor nu, njut å ha de så skönt!!!

Svar: nej för dom har ju vissa standards har vi märkt nu, men ja vi hoppas det med! tack så mycket!
Fanny Hult

Upp