ledig dag 2 och 3

ledig dag 2 28/9 idag ringde radion oss på morgonen och frågade hur det var här nere och lite andra frågor. Sen efter det åkte vi till stranden för att träffa min familj, vi solade och sen när vi skulle äta så gick vi till en restaurang men vi glömde kolla menyn för det var en dyr restaurang, och maten vi ville ha fanns inte, så vi gick efter att vi druckit upp våra drickor. Det sluta med att jag,Fanny och Jim drog till en crepes vagn och handla crepes och våfflor med choklad och grädde till lunch. Efter det sola vi vidare innan vi gick tillbaka till Catalunya och tog metron hem och gjorde oss iordning. sen åkte vi till Catalunya och mötte upp min familj då gick vi till hamnen och käka tapas och sen på vägen hem blev det en våffla till haha
 
 
 
 
ledig dag 3 29/9 idag hade vi planerat att åka till stranden med min familj men vädret tillät det inte. Så dagen spenderades på olika håll. Jag och Fanny tvättade, städade och pluggade, efter det vart det att göra sig iordning för att möta upp familjen vid ungefär  5 tiden. Vi gick då till ett torg och käkade kyckling paella och lite efterrätter som vi delade på. Sen var det bara att hoppa på metron för att åka till Camp Nou. Vi gick in och satte oss och väntade på att matchen mellan Barcelona och Bayern Leverkusen börja, själv tycker jag att platserna vart bra, vi satt på kortsidan där alla mål gjordes och nära till toan och kiosken. Matchen sluta 2-1 till Barcelona. När vi skulle hem så fick vi vänta på att få komma ner till Metron men när vi väl var nere så gick det ganska snabbt så dom hade ett bra system. Det var galet trångt så när vi skulle ut fick man mosa och trycka sig ut. Sen var det bara att försöka somna så fort man kom hem för jobb idag.
 
 
 
 
 
 
Praktik Barcelona 2015 | | Kommentera |

ledig kväll och första lediga dagen

ledigkväll- vi mötte upp jennies familj vid 6 tiden och käkade god mat på en finrestaurang. sedan gick vi runt i affärer. 
 
 
ledig dag 1 - idag mötte vi upp jennies föräldrar vid halv 11 på hard rock cafe. och åkte till camp nou för att gå rundturen inne på arenan. det var kul o se! sedan efter turen tog vi en hamburgare innan vi drog tillbaka för att åka till sagrada famillia men när vi kom fram klockan 15:00 så sa dom att nästa tid var 17:00 så vi skippade den den här gången med så får vi göra det själva istället! vi tog en glass på donken. sedan mötte vi upp jennies bror på stranden och gick runt o kollade lite tills vi hamnade på en restaurang och käkade mat. sedan blev det hemgång.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Praktik Barcelona 2015 | | En kommentar |

jobbdag 1,2 & 3

Jobbdag 1 - Frukostbuffé och missanplass sedan när vi kom hem från jobbet så sov vi för att orka med att gå och kolla på fyverkerier på kvällen med våra rumskamrater.  Det var galet fint och väldigt mycket människor så det tog ca en halvtimma och gå hem när det egentligen tar kanske 10min om inte mindre haha. Vi fick pengar i dricks idag med och det var ca 7€, Så nu kan vi shoppa mer saker :D
 
 
 
 
 
 
 
Jobbdag 2 - Även denna dag var vi på frukostbuffen som alla andra dagar, vi gjorde det vanliga men på eftermiddagen kunde vi inte göra någon missanplass för att dom tog alla muggar och glasen till en annan våning. Anledningen till det var för att idag så har det varit en frukost,fika och lunch buffé på ett annat ställe. Så han som ansvarar för oss visade hur det går till på lunchen och hur allt går till. Det är både lätt och inte lätt haha. Det kom en grupp som skulle äta så vi fick hälla upp vatten till alla och sen blev kl 3 så vi fick sluta. När vi kom ner till maten idag så var det Kinatema men ingen visste varför inte äns Haowei och han är kines, det var riktigt kul att se att dom gör sånna saker på hotellet. Efter jobbet gjorde vi det vanliga som laga mat och sova hahaa.
 
 
våran personalmatsal med kinatema
 
Jobbdag 3 - Idag var det inte frukost i restaurangen som gällde för oss utan vi fick vara med den stora gruppen. Det var ca 175 gäster har jag för mig. Vi fick plocka av disk och sånt på frukostbuffén, fikarast nr1,fikarast nr2 och även plocka disk på lunchen. Frukost buffen gick till som nästan vilken buffe som helst. man tog mat och satte sig vid ett av alla borden som var uppdukade. Dom övriga bufféerna gick till så att dom fick ta sin mat/fika och sedan gå och ställa sig vid ett bord och äta eller om man var snabb kunde man få sitta i sofforna. eftersom det inte var så många bord byggdes disken på och man fick ta mycket tallrikar varje gång. Vi kommer garanterat att känna av det imorgon i vänster armen för det är där man håller i brickan haha. Måste verkligen träna upp armmusklerna. En sak vi tänkte på när vi gick hem var att alla killar här är gentlemän, dom öppnar dörrar för oss tjejer och låter oss alltid gå först, först in i hissen och först ut ur hissen. Det är en skillnad vi har märkt från hemma i Sverige. Nu ska vi gå ut och träffa Jennies föräldrar och bror.  
Praktik Barcelona 2015 | | Kommentera |
Upp