praktik
hej! just nu sitter jag på bussen påväg till min sista praktikdag!! börjar 16 till 22. hoppas verkligen det finns mycket att göra idag, annars går tiden så himla segt och man står där och inget gör. och då kan man inte visa vad man kan. 
i förrgår var det 3personal, jag och jennie som praktikanter med lite folk. man fick typ inte göra något. Men igår jobbade vi från 10-16 och då skulle båda i personalen på möte och gav mig och jennie förtroendet att ha koll på eftermiddagsfikat (ca 100 personer)  själva. den dagen gick fort för man hade alltid något att göra. så skönt!

idag innan jag drog iväg så sökte jag på recept med köttfärs och fick fram köttfärsbiff med fetaost. och de fick det bli! faktiskt gott! men skulle gjort zatsiki till då hade det blivit perf
Vardag | | Kommentera |

praktik - middag - krogen - "jobb"Sådärja nu har jag äntligen gått igenom 2veckors städ och inget mer ska det bli! sista praktikveckan blir servering och lite blandat. vilket inte är så enformigt som det just är på städ. så det kommer bli en bra vecka tror jag.

I fredags så åkte jag in till Örebro och mötte upp Jennifer, Frida och Jennie. Där käkade vi middag på Taco Bar. Himla gott och mysigt! Sedan drog jag vidare till evelinn och moa  i Hallsberg för en liten förfest innan vi drog tillbaka till örebro igen till strömpis för en bra kväll! Kom hem vid ca halv 4 med nattbussen och fick sova ca 3 timmar innan jag åkte tillbaka till örebro ännu en gång. men den här gången för att jobba på travel&taste mässan med skolan. Efter det åkte jag hem och sov till nästa dag typ. det behövdes kan jag säga!
Vardag | | En kommentar |

3 händelser som hänt i januari


Jag har lyckats gjort mat som jag har som nyårsmål! ska försöka minst en gång i månaden iallafall. I januari blev det baconinlindad kyckling med sallad! blev jättegott enligt mig.

På barteknikskursen så har vi äntligen börjat med det praktiska. Jag har fått lära mig att göra en whisky sour och white russian! superkul men blir svårt att komma ihåg alla ingredienser sen ju fler man lär sig


Har även varit i stockholm en helg med bra vänner. Julias bror skulle åka iväg, så vi fick låna hans lägenhet. Vilket man självklart tar chansen till att göra! vi shoppade, käkade och gick ut på kvällen! mycket bra helg! 
Vardag | | Kommentera |
Upp