jobbdag 7 av 7

Idag på frukosten blev vi en mindre för killen som ansvarar för våning 4 var sjuk. Man märkte att man blev en mindre men sen runt 9-10 tiden så avtog mängden på gästerna och antalet servitriser ökade. Vid 11 tiden hade vi börjat duka upp för gruppen som skulle komma och då gick Fanny till Alex och Minibaren. 
 
Fanny - och jag fick åka upp till våning 4 och mötte upp honom. han försökte förklara vad han gjorde och det gick väl rätt bra. han kolla sitt papper vad som behövdes tas med till minbarerna på våningarna och sen åkte vi upp och fyllde på och kollade så det var ok. det roliga var att han fuskade ibland haha. tex om en gäst tagit ut en fanta orange och lämnade fanta lemon på fanta oranges plats så står det i programmet att det behövs en fanta lemon men igentligen inte för att gästen har flyttat på den. och eftersom alex är lat och inte orkar åka ner och byta så får det stå två likadana. dock händer det inte allt för ofta. men det var en grej man la märke till. men kan förstå honom för det blir jobbigt att åka upp och ner hela tiden i hissen en hel dag.
 
Jennie - Vi i restaurangen blev klara med dukningen vid 11.30 och då stod nästan alla med missanplassen och vi blev nästan klara. Kl 12 så gick vi alla ner och käkade och efter det gjorde jag klart det sista på missanplassen medans dom andra tog hand om gruppen som skulle komma vid 1 men dom kom typ 13.30 så jag han klart tills alla gäster kom. Efter att gästerna vid ett bord hade gått så var det snabbt bort med allt och dela på borden och duka upp för al a carte. Och runt 14.30 var nästan alla bord avdukade och nyuppdukade och vissa bord hade redan gäster. Så kul att se hur fort dom ändrar från buffé till vanlig al a carte. Medans dom dukade restaurangen dukade jag bistron (en liten avskild del av restaurangen) till frukost dukning. När jag var klar med det kom Fanny och vi fick sluta. Efter jobbet åkte vi hem och vilade. sen på kvällen drog vi till Catalunya och gick lite och fanny hittade sig en jacka och en kofta innan vi hittade en Nachorestaurang. Sedan åkte vi hem och sov.
 
 
 
Praktik Barcelona 2015 | |
Upp