GOTT NYTT

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- reste till andra sidan jordklotet 
- åkt limo!
 
Hur har ditt 2017 varit?

Det har varit det bästa med inlsag av dåliga händelser, fram till hösten då det blev sämre överlag men med inslag av bra händelser! men självklart ett bättre år än ett sämre!! 

Någon bild som du är nöjd med?
Ingen systekamera men bra kompositering och bra ljus. En bild som sprider glädje . mycket nöjd

 Blev du kär i år?
mja kär och kär vet jag inte, snarare mer kär i kärleken 
 
Hur har din sommar varit?
en sommar som bestod av mycket jobb men ändå mycket häng med kompisar och en del utgångar på klubb och härliga uteserveringar! bråvallafestivalen var höjdpunkten i sommar.
 
 
Vilket tillfälle från 2017 kommer du aldrig glömma?
När Julia och jag jobbade på mangofarmen och hon hade mens och hennes skor gick sönder och hon kastade den åt helvete hahaha! och överlag när vi jobbade på mangofarmen!
 
Vad är din största framgång 2015?
att prata engelska och jag har blivit mer utåtriktad än vanligt tycker jag. älskar att lära känna ny människor om dom självklart bjuder in till det.

Bästa köpet?
Hela backpackresan i Australien och Nya Zeeland är mitt bästa köp i livet. ingen tvekan. 

Vad spenderade du mest pengar på? 
backpackingresan till australien och nya zeeland.
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Hela resan gjorde mig glad konstant 
 
 Vilka sånger kommer påminna dig om 2015?
more than you know - axwell/ingrosso
im way too good at goodbyes - sam smith
shape of you - ed sheeran
i feel it coming -the weeknd
 

Vem har du umgåtts med mest? 
måste vara julia jag har umgåtts med mest och konstant med från januari till mars.

Vart reste du under 2017?
Australien och Nya Zeeland

Är det något du har haft år 2017 och vill ha 2018?
öppenheten (kan man skriva så?) bland människor. alla är glada och bjuder in till snack. Det gillades mycket i början av 2017. Alla härliga människor man har fått träffat.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Det började när klockan slog 12 och dom som var vakna på båten firade mig med en faketårta. haha mycket uppskattat. sen gick vi och la oss. Jag vaknade upp på en kattamaran på whitehaven beach och började dagen med att jag tappade mina bikinitrosor i vattnet och dom gled iväg med strömmarna, trots mitt tappra försök till att hoppa i och hämta dom. Väldigt sorgligt för jag gillade verkligen dom.. Sen snorklade vi hela dagen och hade det såå jävla naaajs!! Sedan åkte hem tillbaka till hostlet. Julia hade köpt en tårta som vi käkade med några från vårat rum och från båten vi åkte med. Sen gick Julia och jag till en restaurang, och fyfan vad man uppskattde riktig mat som vi inte har ätit på hur länge som helst, för vi har levt på nudlar. Sen gick vi till hostlet och drack goon sen ut på klubben! jag tävlade men slutade att jag var dålig och förlora. Jag blev bjuden massor för att jag hade ett band som det stod birthday girl på. Natten slutade mindre bra. Det är aldrig bra att blanda alkohol säger jag bara. Det slutade med att jag inte kunde köra jetski dagen efter. haha fick hålla i Julia bakfull när hon körde som en galning typ hahah.!! mycket bra födelsedag! blir nog svår att slå!

 Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
inte ha så mycket hopp om vissa människor.

2 dåliga och 3 bra händelser detta år

- gjorde en polisanmälan som oxå lades ner.

- brytt mig för mycket för mitt eget bästa

+ gjorde den bästa resan

+ flyttat till örebro

+ fått vänner för livet

 

 dina planer inför 2018
- Spara pengar så att jag kan dra till Asien under nov/dec tills pengarna tar slut. förhoppningsvis med min resbuddy Julia. Annars måste jag ta modet till att göra det själv om det inte finns nån som vill följa med. Jag vill inte vara kvar här. Hellre prova, och åka hem om det suger. än att inte åka alls. 

- plugga upp matten så jag kan plugga vidare senare kanske?? 

 Vad vill du säga till dig själv inför 2018?
 Ta tag i jobbiga saker och lägg inte energi på människor som inte lägger lika mycket energi på dig och ha ett kul jävla år!!!!!
 
Vardag | | Kommentera |
Upp