jobbdag 1,2 & 3

Jobbdag 1 - Frukostbuffé och missanplass sedan när vi kom hem från jobbet så sov vi för att orka med att gå och kolla på fyverkerier på kvällen med våra rumskamrater.  Det var galet fint och väldigt mycket människor så det tog ca en halvtimma och gå hem när det egentligen tar kanske 10min om inte mindre haha. Vi fick pengar i dricks idag med och det var ca 7€, Så nu kan vi shoppa mer saker :D
 
 
 
 
 
 
 
Jobbdag 2 - Även denna dag var vi på frukostbuffen som alla andra dagar, vi gjorde det vanliga men på eftermiddagen kunde vi inte göra någon missanplass för att dom tog alla muggar och glasen till en annan våning. Anledningen till det var för att idag så har det varit en frukost,fika och lunch buffé på ett annat ställe. Så han som ansvarar för oss visade hur det går till på lunchen och hur allt går till. Det är både lätt och inte lätt haha. Det kom en grupp som skulle äta så vi fick hälla upp vatten till alla och sen blev kl 3 så vi fick sluta. När vi kom ner till maten idag så var det Kinatema men ingen visste varför inte äns Haowei och han är kines, det var riktigt kul att se att dom gör sånna saker på hotellet. Efter jobbet gjorde vi det vanliga som laga mat och sova hahaa.
 
 
våran personalmatsal med kinatema
 
Jobbdag 3 - Idag var det inte frukost i restaurangen som gällde för oss utan vi fick vara med den stora gruppen. Det var ca 175 gäster har jag för mig. Vi fick plocka av disk och sånt på frukostbuffén, fikarast nr1,fikarast nr2 och även plocka disk på lunchen. Frukost buffen gick till som nästan vilken buffe som helst. man tog mat och satte sig vid ett av alla borden som var uppdukade. Dom övriga bufféerna gick till så att dom fick ta sin mat/fika och sedan gå och ställa sig vid ett bord och äta eller om man var snabb kunde man få sitta i sofforna. eftersom det inte var så många bord byggdes disken på och man fick ta mycket tallrikar varje gång. Vi kommer garanterat att känna av det imorgon i vänster armen för det är där man håller i brickan haha. Måste verkligen träna upp armmusklerna. En sak vi tänkte på när vi gick hem var att alla killar här är gentlemän, dom öppnar dörrar för oss tjejer och låter oss alltid gå först, först in i hissen och först ut ur hissen. Det är en skillnad vi har märkt från hemma i Sverige. Nu ska vi gå ut och träffa Jennies föräldrar och bror.  
Praktik Barcelona 2015 | |
Upp